ORDE training voor ‘Side hustle’ Ondernemers

Nooit meer té druk. Nooit meer stress

Een sneakpeak van de training

Meer rust in je hoofd?

Ben je soms dagenlang hard aan het werk, maar kom je maar steeds niet toe aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

Bepalen de email inbox, telefoon en de spontane bezoekjes aan het bureau het dagelijks werk?

Of zit je zo vol met afspraken dat je regelmatig moet overwerken om bij te blijven?

Nu GRATIS uitproberen?

Maak gebruik van de gratis proefversie en ontdek of de ORDE training iets voor jou is.

Creëer rust in je hoofd

Wanneer je deze training volgt, zal je meer rust ervaren. Je weet welke doelen echt belangrijk voor je zijn en hoe je ze kan behalen. In je werk en privé.

Werken in alle rust met volledige focus

Ons brein is gemaakt om dingen te bedenken, niet om ze te onthouden . Toch proberen we elke dag weer om ons brein hiervoor te gebruiken. Alles wat je kan dreigen te vergeten zorgt voor een gevoel van onrust en toename van stresshormonen. In deze training leer je hoe je al je taken op één vertrouwde plaats opslaat. Vervolgens kies je per keer doelbewust uit al deze opties aan welke taak je op dat moment het beste kan werken.

Inhoud van de training

Taken externaliseren

Je gaat al je taken externaliseren. Uit je hoofd en in een vertrouwd systeem. Vergeet nooit meer een idee.

Beter kiezen

Je hebt overzicht over alles wat je zou kunnen doen. Hierdoor kun je beter kiezen.

Focussen

Je leert met focus werken. En hoe je kunt omgaan met onverwachte gebeurtenissen.

Verbeteren

Je leert hoe je ook na de training deze technieken blijft toepassen. En hoe je continu verbeterd en vereenvoudigd

Extra voordelen

Na aankoop kan je direct starten met de training. Je kan deze volgen waar en wanneer je maar wilt, wanneer het jou uitkomt.

Je kan verder gaan waar je gebleven was en de training in zoveel sessies doen als je zelf wilt. Ook kan je de training zo vaak doen als je wilt.
We dwingen je niet tot gebruik van een bepaalde app. Je leert een universele methodiek die je in de software van jouw keuze kan toepassen.

Mogelijk heeft jouw werkgever een persoonlijke keuze- of opleidingsbudget voor opleiding en ontwikkeling. Deze e-learning valt daar waarschijnlijk onder, omdat het bijdraagt aan beter worden in je werk. Je hoeft de kosten dan niet zelf te dragen.

Ontdek ervaringen van anderen

Heb jij keuzebudget?

Veel werkgevers hebben een budget vrijgemaakt voor de eigen ontwikkeling van werknemers. In de praktijk wordt dit nauwelijks gebruikt. Dit komt doordat men vaak niet weet dat het bestaat en over hoeveel budget ze beschikken. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden. De online ORDE training is beschikbaar voor 249 euro en valt daarmee in vrijwel elk ontwikkelingsbudget. Ben je er niet zeker van of deze training aan de voorwaarden van je werkgever voldoet. Wij denken graag met je mee. Stuur dan een bericht via de contactpagina op deze site.

Slechts 99,-

Klaar voor de start?

Start nu direct met de ORDE training en ervaar meer rust. Je krijgt onbeperkt toegang. Dus hoe druk je ook bent, het is niet nodig om hierbij stress te ervaren.

Wie kan dit nog meer betalen?

De online ORDE training vraagt een beperkte investering in ruil voor heel veel rendement. Tegelijk is het natuurlijk nog fijner als je dit helemaal niet zelf hoeft te betalen.

Hieronder een aantal van de mogelijkheden:

1. Via je werkgever

De werkgever heeft een budget beschikbaar voor scholing. Soms mag je dit vrij besteden aan een opleiding naar keuze. Informeer naar de mogelijkheden.

2. Het UWV

Ontvang je een uitkering van het UWV? Dan zijn er veel mogelijkheden voor scholing. De ORDE training past heel goed in een traject van herstel en re-integratie. Neem contact op met je contactpersoon bij het UWV om naar de mogelijkheden te vragen.

3. Je zorgverzekeraar

In sommige aanvullende verzekeringen kan een training zoals de ORDE training inbegrepen zijn. Het draagt immers bij aan het voorkomen van uitval door werkdruk en werkstress.

4. De Arbodienst of Arbo arts van je werkgever

Bij een (dreigende) burn-out of langdurig ziekteverzuim kan de ORDE training bijdragen aan je herstel. Ga hiervoor in overleg met de bedrijfsarts.

5. Via het Persoonsgebonden budget (PGB)

Heb jij een PGB? Dan kan je deze kosten onder voorwaarden vergoed krijgen. Vraag dit na bij je zorgkantoor.

Probeer de training GRATIS uit

You have Successfully Subscribed!

Pssstt...

Wil je de training gratis uitproberen?

Ik ga je helpen om meer rust te ervaren.

En dat kan jij nu volledig GRATIS uitproberen.

Dit aanbod sla je toch niet af?

You have Successfully Subscribed!

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Orde Training