Veelgestelde vragen

Is er iets niet duidelijk? Kijk hier of het antwoord op jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Hoe werkt de training?

Kan ik de training ook in meerdere sessies doen?

Je kan op elk punt in de training stoppen en later weer inloggen. Het advies is zelfs om de training in meerdere sessies te doen. Je kan op deze manier de adviezen stap voor stap in de praktijk brengen.

Hoe snel kan ik starten?
Je kan als individu binnen 5 minuten starten. Koop de training en je krijgt meteen na de betaling een inlogcode en wachtwoord. Je ontvangt een korte handleiding waarin is opgenomen hoe het inloggen precies werkt. LET OP: Wijzig het standaard gegenereerde wachtwoord direct na de aanschaf. Je ontvangt hiervoor een mail met instructies.
Ik heb een vraag die niet in deze FAQ staat. Hoe kan ik contact opnemen?

Je kan bellen met het nummer bovenaan deze webpagina of een whatsapp bericht sturen via de knop die op elke pagina rechtsonder is opgenomen. Liever mailen? Gebruik dan het contactformulier of mail rechtstreeks naar info@ordetraining.nl

Welke software of technologie heb ik nodig voor de online training?
Je kan de training op elk apparaat volgen, waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt is een actieve internetverbinding en je inloggegevens bij de hand. Voor het in de praktijk brengen van de training kan je kiezen voor een systeem met pen en papier, maar we raden je aan om een Todo app te gebruiken. In de training is er specifiek aandacht voor welke app je het beste kan gebruiken.
Ik heb al een Todo app en wil deze graag blijven gebruiken, kan dit?
De ORDE training is een universele manier van werken en geen training voor specifiek gebruik van een systeem. Je kan je favoriete app dus gewoon blijven gebruiken. Alle takenapps op de markt hebben de functionaliteit in huis om deze training in de praktijk te brengen.
Kan ik de training ook op mijn mobiel volgen?
De website van ORDE training én de e-learning zelf zijn geschikt voor PC, Laptop, mobiel en tablet.

De inhoud van de training

Uit welke onderdelen bestaat de training?

Als eerste leer je over de werking van ons brein in relatie tot stress, drukte en organiseren. Daarmee is het duidelijk waarom het belangrijk is om de rest van de training te volgen. Daarna leer je een methodiek om al je taken op één plek te organiseren, ze logisch in te delen en er vervolgens met focus aan werken.

Wat zegt de wetenschap over de ideeën achter deze training?

Er zijn steeds meer onderzoeken die telkens hetzelfde bevestigen. Ons brein is niet gemaakt om dingen te onthouden. Stress ontstaat wanneer we dit toch proberen. We verliezen het overzicht en kunnen afspraken met anderen of met onszelf niet nakomen. Of erger nog, we weten niet meer welke verplichtingen we allemaal zijn aangegaan. Dit zorgt voor een voortdurend, sluimerend gevoel van ongemak. In de ORDE training leer je hoe je al je verplichtingen vastlegt op één plaats.

Hoeveel tijd kost het om de ORDE training te voltooien?
Je kan de training ‘lezen’ in korte tijd. Het is alleen heel belangrijk dat je de zaken in de praktijk brengt. De training is dan ook zo ingedeeld dat je regelmatig praktijkopdrachten krijgt. Het is de bedoeling dat je die eerst uitvoert, voordat je verder gaat met de training. Alleen op deze manier behaal je het beloofde resultaat. Het op deze manier uitvoeren van de hele training kost gemiddeld ongeveer 1 werkdag. Je kan dit opknippen in meerdere sessies. Het verfijnen van de methodiek. en je dit helemaal eigen maken is een proces van weken of zelfs maanden. Gun jezelf deze tijd en focus op de voortgang van kleine stapjes.
Hoeveel tijd kost de klassikale training?

De geadviseerde duur van de live in company training is 1 werkdag van 9:00 tot 16:00-17:00. Daarbij is er voldoende ruimte voor pauzes en groepsinteractie. Op verzoek is het mogelijk om dit in te korten naar minimaal een halve dag, al zal dit de nodige concessies met zich meebrengen. Als een dag moeilijk te plannen is binnen je organisatie, is het advies om twee losse dagdelen in te plannen (een deel 1 en een deel 2). Bijkomend voordeel is dat deelnemers in de tussenliggende tijd zaken al in de praktijk kunnen brengen. Een klassikale training aanvragen kan hier.

Is de training iets voor mij? / Welke moet ik kiezen?

Hoe weet ik of de training iets voor mij is?

Ben je soms dagenlang hard aan het werk, maar kom je maar steeds niet toe aan de dingen ie echt belangrijk voor je zijn? Bepalen de email inbox, telefoon en de spontane bezoekjes aan het bureau het dagelijks werk? Of zit je zo vol met afspraken dat je regelmatig moet overwerken om bij te blijven? Dan is deze training waarschijnlijk geschikt voor jou!

Ik ben al vrij georganiseerd, is deze training dan wel iets voor mij?

Deze training is voor alle niveaus. Ervaar je wel eens een gevoel van drukte? Heb je het gevoel dat je teveel te doen hebt en te weinig tijd? Of ben je voortdurend op zoek naar manieren om efficiënter te werken? Dan zal je zeker rendement halen uit de ORDE training.

Ik ben heel slecht in organiseren, is deze training dan wel iets voor mij?
Deze training helpt je stap voor stap op weg. Het is niet noodzakelijk om alles uit de training direct toe te passen. Elke stap vooruit is er één. De training is zo opgezet dat je klein kan beginnen en van daaruit steeds een stap verder kan zetten.
Ik volg liever een live training, is dit mogelijk?

Op dit moment is deze mogelijkheid er niet voor individuele deelnemers. Het is wel mogelijk om bij bedrijven een in company training te organiseren. Dit kan al vanaf 4 deelnemers. Een in company training aanvragen kan hier.

Welke training is voor mij meer geschikt: De online variant of een klassikale training?

Een e-learning is een geschikt medium om te leren. Het vereist wel zelfdiscipline van de deelnemer. Als je voldoende motivatie hebt om het resultaat te behalen, dan is de basis hiermee al gelegd. Daarnaast kan het helpen om de training met iemand anders te doen en met elkaar de voortgang te bespreken. Je kan de online training direct op deze website aanschaffen. Voor een klassikale training is er een in company variant. Deze kan je hier aanschaffen.

Kosten en voorwaarden

Heb jij keuzebudget?

Veel werkgevers hebben een budget vrijgemaakt voor de eigen ontwikkeling van werknemers. In de praktijk wordt dit nauwelijks gebruikt. Dit komt doordat men vaak niet weet dat het bestaat en over hoeveel budget ze beschikken. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden. De online ORDE training is beschikbaar voor 99 euro en valt daarmee in vrijwel elk ontwikkelingsbudget. Ben je er niet zeker van of deze training aan de voorwaarden van je werkgever voldoet. Wij denken graag met je mee. Stuur dan een bericht via de contactpagina op deze site.

Hoe lang is de training geldig?

De training heeft een onbeperkte geldigheidsduur. Na een aanschaf kan je de training dus zo vaak raadplegen als je wilt.

Kan ik de training delen met anderen?

Technisch is het mogelijk om je wachtwoord te delen met anderen. Dit is alleen niet toegestaan. De inloggegevens voor de ORDE training zijn voor strikt persoonlijk gebruik. ORDE traing heeft dan ook de mogelijkheden om een account af te sluiten bij een vermoeden van misbruik van de inloggevens. Wil je de training met meerdere mensen volgen? Neem dan contact op voor een prijsstelling op maat.

Wat zijn de kosten van de training als werknemer?

Als particulier betaal je eenmalig €249,- inclusief BTW. Je kan de training dan zo vaak volgen als je wilt. De geldigheidsduur is onbeperkt. Als werknemer heb je bovendien in sommige gevallen een opleidingsbudget dat je vrij kan besteden. De kans is groot dat de ORDE training binnen de vereisten voor besteding van dit budget valt.

Wat zijn de kosten van de training als werkgever?

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van veel factoren en komt daarom in samenspraak tot stand. Voor de individuele deelnemers geldt een vanaf prijs van €99,- exclusief BTW voor de e-learning. Bij een groot aantal deelnemers is een lagere prijs mogelijk. Bij de live trainig zullen de kosten juist weer wat hoger uitvallen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil de training graag eerst uitproberen. Kan dit?

Ja, dit is mogelijk. Via deze link kom je uit bij een proefversie van de training. Je kan dan aan den lijve ondervinden hoe de training eruitziet. Na een paar voorbeeldslides krijg je de mogelijkheid om de training te kopen.

Mijn betaalmethode staat er niet bij, wat nu?

We hebben de betaalmethodes opgenomen die het meest gangbaar zijn. Wil je graag op een andere manier betalen? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we de betaalmethode van jouw voorkeur kunnen toevoegen.

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag?

Neem gemakkelijk contact met mij op en ik help je graag!

Probeer de training GRATIS uit

You have Successfully Subscribed!

Ga naar Whatsapp
1
Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, Orde Training